Rreth Nesh

Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

E themeluar në vitin 2015, MSK (Tianjin) International Trading CO., Ltd është rritur vazhdimisht dhe ka kaluar vërtetimin e Rheinland ISO 9001.
Me qendrat e bluarjes gjermane SACCKE me pesë boshte, qendrën gjermane të inspektimit të mjeteve me gjashtë boshte ZOLLER, makinën PALMARY Taiwan dhe pajisje të tjera prodhuese të avancuara ndërkombëtare, ne jemi të përkushtuar të prodhojmë vegël CNC të nivelit të lartë, profesional dhe efikas.

Specialiteti ynë është dizenjimi dhe prodhimi i të gjitha llojeve të veglave prerëse me karabit të ngurtë: mullinj fundor, trap, gërmues, çezma dhe vegla speciale.
Filozofia jonë e biznesit është t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje gjithëpërfshirëse që përmirësojnë operacionet e përpunimit, rrisin produktivitetin dhe zvogëlojnë kostot.Shërbimi + Cilësi + Performanca.

cdsgdfh

Shërbimi ynë

Ekipi ynë i konsulencës ofron gjithashtu njohuri të prodhimit, me një sërë zgjidhjesh fizike dhe dixhitale për të ndihmuar klientët tanë të lundrojnë në mënyrë të sigurt në të ardhmen e industrisë 4.0.
të marrë një qasje praktike për aplikimin e niveleve të larta të kompetencës së prerjes së metaleve për të kapërcyer sfidat e klientëve.Marrëdhëniet e ndërtuara mbi besimin dhe respektin janë jetike për suksesin tonë.Ne punojmë ngushtë me klientët për të kuptuar nevojat e tyre.
Për më shumë informacion të thelluar për çdo fushë të veçantë të kompanisë sonë, ju lutemi eksploroni faqen tonë ose përdorni seksionin e kontaktit me ne për të kontaktuar drejtpërdrejt me ekipin tonë.

dsfsdf

Informacioni i fabrikës

Ne kemi më shumë se 50 punonjës, një ekip inxhinierësh R&D, 15 inxhinierë teknikë të lartë, 6 shitje ndërkombëtare dhe 6 inxhinierë të shërbimit pas shitjes.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni