banderolë01
përpunimi i metaleve-cnc-frezimi-makineri-prerës-metal-teknologji-moderne-përpunim-fushë-me thellësi të vogël-paralajmërim-autentik-kushtet-sfiduese-të qitjes-pak-kokrra-ndoshta-mjegulluar_564276-6878
MSK-3-1

Fushat e Punës

Bëni mjete prerëse të klasit të parë në mbarë botën.

rreth

rreth nesh

Produktet tona më të fundit
Industria e Aplikimit

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni