За нас

За нас

Профил на компанијата

Основана во 2015 година, MSK (Tianjin) International Trading CO., Ltd континуирано расте и ја помина автентикацијата на Rheinland ISO 9001.
Со германските висококвалитетни центри за мелење со пет оски SACCKE, германскиот центар за инспекција на алат со шест оски ZOLLER, машината PALMARY во Тајван и друга меѓународна напредна производствена опрема, ние сме посветени на производство на врвна, професионална и ефикасна CNC алатка.

Наша специјалност е дизајнирање и производство на сите видови алатки за сечење со цврст карбид: мелници, дупчалки, копчиња, чешми и специјални алати.
Нашата деловна филозофија е да им обезбедиме на нашите клиенти сеопфатни решенија кои ги подобруваат операциите на обработка, ја зголемуваат продуктивноста и ги намалуваат трошоците.Услуга + Квалитет + Перформанси.

cdsgdfh

Нашата услуга

Нашиот тим за консултантски услуги, исто така, нуди производствено знаење, со низа физички и дигитални решенија за да им помогнеме на нашите клиенти безбедно да навигираат во иднината на индустријата 4.0.
земете практичен пристап за примена на високи нивоа на компетентност за сечење метал за надминување на предизвиците на клиентите.Односите изградени на доверба и почит се од витално значење за нашиот успех.Тесно соработуваме со клиентите за да ги разбереме нивните потреби.
За подетални информации за која било одредена област на нашата компанија, ве молиме истражете ја нашата страница или користете го делот за контакт со нас за директно да контактирате со нашиот тим.

dsfsdf

Информации за фабриката

Имаме повеќе од 50 вработени, инженерски тим за истражување и развој, 15 високи технички инженери, 6 меѓународни продажни и 6 инженери за услуги по продажбата.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја