Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2015, MSK (Tianjin) International Trading CO., Ltd geus tumuwuh terus jeung lulus Rheinland ISO 9001 auténtikasi.
Kalawan Jerman SACCKE luhur-tungtung puseur grinding lima sumbu, Jerman ZOLLER genep sumbu puseur inspeksi alat, mesin Taiwan PALMARY jeung alat manufaktur canggih internasional lianna, kami komitmen pikeun ngahasilkeun luhur-tungtung, profésional sarta efisien alat CNC.

Spésialisasi kami nyaéta rarancang sareng manufaktur sadaya jinis alat motong karbida padet: pabrik tungtung, bor, reamers, keran sareng alat khusus.
Filosofi bisnis kami nyaéta nyayogikeun solusi komprehensif pikeun konsumén urang anu ningkatkeun operasi mesin, ningkatkeun produktivitas, sareng ngirangan biaya.Service + Kualitas + Performance.

cdsgdfh

Jasa Kami

Tim Consultancy kami ogé nawiskeun pangaweruh produksi, kalayan sajumlah solusi fisik sareng digital pikeun ngabantosan para nasabah urang napigasi aman kana masa depan industri 4.0.
nyandak pendekatan praktis pikeun nerapkeun tingkat luhur kompetensi motong logam pikeun overcoming tantangan konsumén '.Hubungan anu diwangun dina kapercayaan sareng hormat penting pisan pikeun kasuksésan urang.Urang gawé bareng raket jeung konsumén pikeun ngarti kaperluan maranéhanana.
Kanggo inpormasi anu langkung jero ngeunaan daérah khusus perusahaan kami, punten ngajalajah situs kami atanapi nganggo bagian kontak kami pikeun langsung ka tim kami.

dsfsdf

Émbaran pabrik

Kami ngagaduhan langkung ti 50 karyawan, tim insinyur R&D, 15 insinyur téknis senior, 6 penjualan internasional sareng 6 insinyur jasa saatos penjualan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami