Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2015, MSK (Tianjin) International Trading CO., Ltd parantos tumuh teras-terasan sareng ngaluluskeun auténtikasi Rheinland ISO 9001.
Kalayan Jérman SACCKE pusat panggilingan lima sumbu tinggi, pusat inspeksi alat ZOLLER genep sumbu, mesin Taiwan PALMARY sareng alat-alat manufaktur maju internasional anu sanés, kami komitmen pikeun ngahasilkeun alat CNC tinggi-tungtung, propésional sareng éfisién.

Spésialisasi kami mangrupikeun desain sareng pabrik sadaya jinis alat karbida padet: Pabrik tungtung, latihan, reamers, keran sareng alat khusus.
Filsafat bisnis kami nyaéta nyayogikeun palanggan sareng solusi anu lengkep anu ningkatkeun operasi mesin, ningkatkeun produktivitas, sareng ngirangan biaya. Palayanan + Kualitas + Kinerja.

cdsgdfh

Service kami

Tim Konsultasi kami ogé nawiskeun produksi terang-terang, kalayan rupa-rupa solusi fisik sareng digital pikeun ngabantosan palanggan kami aman dina masa depan industri 4.0.
nyandak pendekatan praktis pikeun nerapkeun tingkat luhur kompeténsi motong logam pikeun ngungkulan tantangan palanggan. Hubungan anu diwangun dina kapercayaan sareng hormat penting pisan pikeun kasuksesan urang. Kami damel raket sareng konsumén pikeun paham kabutuhanna.
Kanggo inpormasi anu langkung jero ngeunaan aréa khusus perusahaan kami, punten ngajajah situs kami atanapi nganggo bagian ngahubungi kami pikeun langsung ka tim kami.

dsfsdf

Émbaran pabrik

Kami gaduh langkung ti 50 karyawan, tim insinyur R&D, 15 insinyur téknis senior, 6 penjualan internasional sareng 6 insinyur jasa saatos-penjualan.