Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Founded in 2015, MSK (Tianjin) International Trading CO., Ltd wis berkembang terus lan liwati Rheinland ISO 9001 otentikasi.
Kanthi pusat penggilingan limang sumbu SACCKE dhuwur-dhuwur, pusat pemeriksaan alat enem sumbu ZOLLER Jerman, mesin PALMARY Taiwan lan peralatan manufaktur majeng internasional liyane, kita setya ngasilake alat CNC sing dhuwur, profesional lan efisien.

Keahlian kita yaiku desain lan manufaktur kabeh jinis alat pemotong karbida padat: Pabrik akhir, pengeboran, reamers, keran lan alat khusus.
Filosofi bisnis kita yaiku nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan sing nambah operasi mesin, nambah produktivitas, lan nyuda biaya.Layanan + Kualitas + Kinerja.

cdsgdfh

Layanan Kita

Tim Konsultasi kita uga nawakake kawruh produksi, kanthi macem-macem solusi fisik lan digital kanggo mbantu para pelanggan navigasi kanthi aman menyang masa depan industri 4.0.
njupuk pendekatan praktis kanggo aplikasi tingkat dhuwur saka kompetensi nglereni logam kanggo ngatasi tantangan pelanggan.Hubungan sing dibangun kanthi kapercayan lan ngormati penting banget kanggo sukses.Kita makarya kanthi rapet karo pelanggan kanggo ngerti kabutuhan.
Kanggo informasi sing luwih jero babagan wilayah tartamtu ing perusahaan kita, bukak situs kita utawa gunakake bagean hubungi kita kanggo langsung menyang tim kita.

dsfsdf

Informasi Pabrik

Kita duwe luwih saka 50 karyawan, tim insinyur R&D, 15 insinyur teknis senior, 6 sales internasional lan 6 insinyur layanan sawise-sales.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita