Penggilingan Penggilingan

  • HRC45 Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

    HRC45 Carbide 4 Flute Standard Length Corner Radius End Mills

    Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.

    Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.

    Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050

    Desain Edge Cutting: Radius pojok, ora kuwat kanggo retak, digunakake kanthi wiyar kanggo nglereni kacepetan dhuwur

  • T-slot End Mill Cutter For Milling Machine

    T-slot End Mill Cutter Kanggo Mesin Penggilingan

    Kanggo panggilingan T-slot performa tinggi kanthi tingkat feed dhuwur lan potongan jerone. Uga cocog kanggo mesin ngisor alur ing aplikasi panggilingan bunder. Sisipan sing bisa diindeks kanthi mangsuli njamin ngilangi chip sing paling apik sing dipasang kanthi kinerja dhuwur sawayah-wayah. Teknologi: Proses mecah cermin pinggir pisau Gunakake bahan sing apik Bahan baja MSK Cepet lan awet, besi cor, baja karbon, baja paduan, baja alat, wesi umum Tipe End Mill Flute Diameter D (mm) 3-20 Cert ...
  • 12mm CNC Carbide Ball Nose Milling Cutter 2 Flutes

    12mm CNC Carbide Ball Nose Milling Cutter 2 Suling

    Pemotong panggilingan irung werni waja 55 derajat tungsten iki nduweni spesifikasi lengkap lan layanan kualitas, cahya nglereni lan gampang digunakake lan terjangkau. Kauntungan: 1. tahan lama 2. ketajaman dhuwur 3. evakuasi chip lancar 4. Manufaktur Seiko 5. Spesifikasi 6. Jeneng Produk Jaminan Kualitas CNC Carbide Ball Nose Milling Cutter 2 Flutes Coating Composite coating Material Dipilih bar baja tungsten Helix sudut 35 derajat Flutes 2 Working bahan Baja tahan karat, baja mati ...
  • Profession Tungsten Carbide CNC Cutting Tools Roughing End Mill

    Profesi Tungsten Carbide CNC Cutting Tools Kasar Pungkasan

    Pabrik gosok mburi duwe kerang ing diameter njaba sing nyebabake keripik logam kasebut dadi bagean sing luwih cilik. Iki nyebabake tekanan nglereni ngisor kanthi potongan radial sing jero. Fitur: 1. Nggunakake bahan dasar tungsten baja biji-bijian, tahan resistensi lan kekuwatan sing dhuwur, lan kalebu ing pemotong panggilingan kanggo aplikasi pemotongan kecepatan tinggi 2. Bilah ditutupi nganggo warna tembaga, sing bisa langsung ditindakake mesin kasar kanggo mesin sing apik ...
  • HRC45 Carbide 4 Flute Standard Length End Mills

    HRC45 Carbide 4 Flute Standard Length End Mills

    Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.

    Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.

    Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050

  • HRC45 Carbide 2 Flute Standard Length Ball Nose End Mills

    HRC45 Carbide 2 Flute Standard Length Ball Irung Mills

    Bahan Baku: Gunakake YG10X kanthi isi Co 10% lan ukuran gandum 0,8um.

    Lapisan: AlTiN, Isi aluminium sing dhuwur nyedhiyakake ketahanan panas lan oksidasi sing apik banget.

    Toleransi Diameter Pabrik Akhir: 1 D≤6 -0.010 -0.030; 6 D≤10 -0.015 -0.040; 10 D≤20 -0.020 -0.050