Tutul Spiral

Keran suling lurus metrik yaiku keran tujuan umum sing dirancang kanggo nglereni utas ing bolongan sing wis dilatih. Bisa digunakake kanggo nglereni utas utawa bolongan buta. Utas diwiwiti nggunakake taper taper kanthi transisi diameter subtle kanggo syarat torsi minimal. Tutul penengah banjur digunakake kanggo ngrampungake utas banjur tunyuk dhasar digunakake kanggo ngrampungake utas, utamane ing bolongan wuta. Tutul suling lurus kasedhiya ing macem-macem ukuran standar metrik lan bentuk benang.


Detail Produk

Tag Produk

Spiral Tap (3)

Spiral Tap (2)

Spiral Tap (1)

Keran suling lurus metrik yaiku keran tujuan umum sing dirancang kanggo nglereni utas ing bolongan sing wis dilatih. Bisa digunakake kanggo nglereni utas utawa bolongan buta. Utas diwiwiti nggunakake taper taper kanthi transisi diameter subtle kanggo syarat torsi minimal. Tutul penengah banjur digunakake kanggo ngrampungake utas banjur tunyuk dhasar digunakake kanggo ngrampungake utas, utamane ing bolongan wuta. Tutul suling lurus kasedhiya ing macem-macem ukuran standar metrik lan bentuk benang.

Kauntungan:
Umur alat sing paling dawa kanthi baja tungsten kelas dhuwur.
Utas sekrup pemotong sing stabil nambah kaku lan chip ejecti kanthi ngoptimalake bentuk pinggiran lan suling.
Kinerja dhuwur tanpa milih bahan kerja, mesin, kahanan nglereni kanthi fleksibilitas dhuwur.
Kripik sing stabil lan adegan nglereni saka Steel Struktural nganti Steel Baja, Paduan Aluminium.

Fitur:
1. Nglereni tajem, tahan ageman lan awet
2. Ora nemplek ing piso, ora gampang ngeculake piso, ngilangi chip sing apik, ora perlu polesan, landhep lan tahan nyandhang
3. Panggunaan jinis ujung canggih kanthi kinerja sing apik, permukaan sing alus, ora gampang chip, nambah kaku alat, nguatake kaku lan ngilangi chip dobel
4. Desain Chamfer, gampang diapit.

Jeneng Produk Tutul Spiral Flute Lurus
Metric Nggih
Merek MSK
Pitch 0.4-2.5
Jinis Utas Utas kasar
Fungsi Copot chip internal
Bahan Pakaryan Baja tahan karat, baja, besi cor
Materi HSS

Masalah umum kanggo ngolah benang

Ketuk wis rusak:
1. Dhiameter saka bolongan ngisor iki sithik, lan ngilangi chip ora apik, nyebabake nyuda blok;
2. Kacepetan nglereni dhuwur banget lan cepet banget nalika nutul;
3. Tutul sing digunakake kanggo nutul nduweni sumbu sing beda karo diameter bolongan ngisor utas;
4. Pilihan sing ora cocog kanggo ngasah paramèter lan atose benda sing ora stabil;
5. Tutul wis digunakake suwene lan wis rusak banget.
Tutul ambruk: 1. Sudut garu tunyuk dipilih gedhe banget;
2. Kekandelan pemotongan saben waos tunyuk gedhe banget;
3. Hardness quenching tunyuk banget;
4. Keran wis suwe digunakake lan ageman banget.

Dhiameter pitch tap sing gedhe banget: pilihan sing ora bener saka level akurasi diameter pitch saka tutul; pilihan nglereni sing ora wajar; kacepetan nglereni tunyuk sing gedhe banget; coaxiality miskin bolongan ngisor Utas tunyuk lan workpiece; pilihan paramèter ngasah tunyuk sing ora cocog; tap cutting Dawane kerucut cendhak banget. Dhiameter nada keran cilik banget: akurasi diameter nada keran salah dipilih; pilihan parameter pinggiran tunyuk ora wajar, lan tunyuk dipakai; pilihan cairan pemotongan ora cocog.

Gunakake

cxuytiu
Pabrik Penerbangan

nbviytuiProduksi Mesin

jhfkjkfPabrikan mobil

bvcityui
Nggawe cetakan

cvuityo
Pabrik Listrik

gfdsPangolahan bubut


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita