Carbide 2-Blade End Mill Tungsten Cutting Milling Cutter

 

Pabrik pungkasan 2-Blade digawe saka bahan tungsten berkualitas tinggi lan diproduksi dening mesin SAACKE Jerman, dites dening Zoller. Iki nuduhake kinerja sing apik nalika digunakake kanggo bahan kerja.

 


Detail Produk

Tag Produk

Suling

2

Materi

Baja mati, besi cor, baja karbon, baja paduan, baja alat, bahan besi umum, lsp.

Jinis

Lumahing rata

Lamaran

Edge canggih, umume digunakake kanggo mesin alur, mesin sisih, mesin permukaan, mesin kasar lan mesin semi-finish, lsp.

Atose

HRC55

Merek

MSK

Pabrik pungkasan 2-Blade digawe saka bahan tungsten berkualitas tinggi lan diproduksi dening mesin SAACKE Jerman, dites dening Zoller. Iki nuduhake kinerja sing apik nalika digunakake kanggo bahan kerja.

 

Kauntungan:

Kinerja mbusak chip sing apik, pangolahan efisiensi dhuwur bisa ditindakake

Bentuk seruling chip unik, sanajan ing alur lan proses rongga uga bisa nuduhake kinerja sing apik

Pinggir sing landhep lan desain amba helix kanthi efektif nyegah generasi pinggiran bawaan

2 flute carbide end mills (1)

Fitur:

1 Kualitas padhet, perawatan hard dhuwur, desain presisi, penerapan sing kuat lan kaku sing dhuwur.

carbide 2 flutes end mills (10)

2 suling kanthi ndhuwur rata. Kanthi umur dawa, cocog kanggo panggilingan sisih, panggilingan pungkasan, mesin rampung, lsp.

微信图片_20210825110922


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita