Bit pengeboran

  • CNC Tungsten Drill Tool Metal Solid Carbide Cutting Bits Spot chamfer drilling bit

    Alat Bor Tungsten Bor Logam Karbida Pemotong Bits Spot pengeboran chamfer

    Spot bor utawa spot bor digunakake kanggo miwiti bolongan sing dilatih kanthi tradisional. Kanthi nggunakake bit bor titik sudut sing padha karo bit bor biasa sing bakal digunakake, lekukan ing lokasi sing bener saka bolongan kasebut. Iki ngalangi pengeboran supaya ora mlaku lan ngindhari kerusakan ing workpiece. Bit bor bisa digunakake ing karya logam kayata pengeboran presisi ing mesin CNC.