MSK Deep Groove Endfreser

Vanlige endefreser har samme bladdiameter og skaftdiameter, for eksempel er bladdiameteren 10mm, skaftdiameteren er 10mm, bladlengden er 20mm, og den totale lengden er 80mm.

 

Den dype sporfreseren er annerledes.Bladdiameteren til freseren med dype spor er vanligvis mindre enn skaftdiameteren.Det er også en spinnforlengelse mellom bladlengden og skaftlengden.Denne spinnforlengelsen har samme størrelse som bladdiameteren, for eksempel 5 bladdiametre, 15 bladlengder, 4wa0 spinnforlengelser, 10 skaftdiametre, 30 skaftlengder og 85 totale lengder.Denne typen dype sporkutter legger til en spinnforlengelse mellom bladlengden og skaftlengden, slik at den kan behandle dype spor.

 

Fordel

 

1. Den er egnet for kutting av bråkjølt og herdet stål;

 

2. Ved å bruke TiSiN-belegg med høy belegghardhet og utmerket varmebestandighet, kan det utøve utmerket ytelse under høyhastighetsskjæring;

 

3. Den er egnet for tredimensjonal skjæring av dype hulrom og finbearbeiding, med et bredt utvalg av effektive lengder, og den beste lengden kan velges for å forbedre kvalitet og effektivitet.

 https://www.mskcnctools.com/hrc55-carbide-2-flutes-long-neck-short-flutes-square-end-mill-product/

Ulempe

 

1. Lengden på verktøystangen er fast, og den er upraktisk å bruke når du bearbeider dype spor med forskjellige dybder, spesielt når du bearbeider dype spor med grunne dybder, fordi lengden på verktøystangen er for lang, er det lett å bryte verktøylinjen.

 

2. Overflaten på verktøyspissen på verktøyhodet er ikke forsynt med et beskyttende lag, noe som gjør verktøyspissen lett å ha på seg, noe som fører til diffusjon mellom arbeidsstykket og arbeidsstykket under bearbeiding, og påvirker verktøyets levetid hode.

 

3. Kutterhodet vil vibrere under kutting, noe som vil ødelegge overflatekvaliteten til arbeidsstykket, slik at overflateglattheten til arbeidsstykket ikke kan oppfylle kravene.

 

4. Avfallet som genereres under behandlingen er ikke lett å slippe ut, og samler seg ved skjærehodet, noe som påvirker skjæringen av skjærehodet.

 https://www.mskcnctools.com/hrc55-carbide-2-flutes-long-neck-short-flutes-square-end-mill-product/

 https://www.mskcnctools.com/hrc55-carbide-2-flutes-long-neck-short-flutes-square-end-mill-product/

Levetid for verktøy med dype spor

 

Det viktigste er at skjæremengden og skjæremengden er nært knyttet til verktøylevetiden til dypsporkutteren.Når du formulerer skjæremengden, bør en rimelig verktøylevetid med dype riller velges først, og en rimelig levetid på verktøy med dype riller bør bestemmes i henhold til optimaliseringsmålet.Generelt er det to typer verktøylevetid med høyest produktivitet og lavest kostnad.Førstnevnte bestemmes i henhold til målet om færrest arbeidstimer per stykk, og sistnevnte bestemmes i henhold til målet om lavest kostnad for prosessen.


Innleggstid: mai-07-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss