Polo Isu End Mill

Polo isu pito mill o se meafaigaluega foliga faigata, o se meafaigaluega taua mo le vili fua-fomu luga.O le pito tipi o se pupuni lavelave avanoa.

Tulaga lelei o le faʻaogaina o le polo isu pito mill:

E mafai ona maua se tulaga e sili atu ona mautu: Pe a faʻaaogaina se naifi pito i luga o le polo mo le gaioiga, e faʻaauau pea ona suia le tulimanu tipi, ma e toetoe lava a leai se suiga faʻafuaseʻi.I lenei auala, o le suiga o le malosi tipi o se faagasologa faifaipea o suiga, ina ia mafai ai ona faʻamautinoa le tulaga o le tipiina i le taimi o le gaioiga.Maumau, fa'ae'e maualuga luga.

O le meafaigaluega pito i luga o polo o le meafaigaluega sili lea mo le faʻamaeʻaina ma le faʻamaeʻaina o luga o luga: o le afi taʻavale matou te faʻaaogaina e le mafai ona tetee atu i le malosi o le axial.O le mea lea, e masani lava, e le mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega polo mo le faʻaogaina o masini.I le semi-finishing, E matua lelei lava le faʻaaogaina o se naifi pito polo.A maeʻa le faʻamaeʻaina ma se naifi pito i luga o le polo, e itiiti ifo mea o totoe, lea e sili atu ona faʻaogaina i le faʻamaeʻaina o loʻo mulimuli mai.O le va o le ala o le fa'amae'a e masani lava ona lua ie soso'o o le va fa'amae'a.Afai e faʻaogaina le tipi tutusa, e sili le 90 tikeri i le faʻamaeʻaina.

Fa'aiti'itia le laina tipi: E pei lava o le fa'aaogaina o le naifi isu, o le fa'aogaina o le naifi pito i'u e fa'aitiitia ai le lautele o le tipi, fa'aitiitia le saoasaoa o le laina laina, fa'aitiitia le mana tipi ma le tipiina i le taimi o le tipi, ma e sili atu ona fa'aoga i le afi spindle Fa'agasologa lelei.

O faʻafitauli e tatau ona faʻalogo i ai i le faʻaaogaina o le mill pito isu polo:

Fa'aiti'itia le fa'aogaina o le pito o meafaigaluega e fa'agaoioia ai le Meafaigaluega: i le tulaga o le pito o le isu o le polo, i le gaioiga moni, o le saoasaoa o le laina laina o le 0, o lona uiga, o le meafaigaluega e le o tipi, ae olo, i le mea moni. gaioiga , E le mafai ona faʻaopoopoina le coolant i le vaega tipi, lea o le a mafua ai ona tele le vevela vevela ma faʻaitiitia le ola meafaigaluega.

Afai e te fiafia i oloa a le matou kamupani, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi o loʻo mulimuli mai

https://www.mskcnctools.com/20mm-end-mill-blue-nano-coating-end-mill-ball-nose-milling-cutter-product/


Taimi meli: Tes-16-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou