Každý typ obrábania by mal mať vhodnú techniku ​​upínania.

Pri obrábaní majú rôzne a aplikácie špecifické požiadavky na držiaky nástrojov.Tie pokrývajú oblasti od vysokorýchlostného rezania až po ťažké hrubovanie.
Pre tieto špeciálne požiadavky ponúka MSK vhodné riešenia a upínaciu techniku.Z tohto dôvodu investujeme 10 % nášho ročného obratu do výskumu a vývoja.
Naším hlavným cieľom je poskytovať našim zákazníkom trvalo udržateľné riešenia a zvyšovať našu konkurenčnú výhodu.Týmto spôsobom si môžete vždy udržať konkurenčnú výhodu v obrábaní.
Morseov reduktor

Držiak nástrojov je druh nástroja, čo je mechanické vreteno spojené s nástrojom a ďalšími doplnkovými nástrojmi.V súčasnosti sú hlavnými štandardmi BT, SK, CAPTO, BBT, HSK a niekoľko ďalších špecifikácií modelov vretien.
V súčasnosti sú hlavnými štandardmi BT, SK, CAPTO, BBT, HSK a niekoľko ďalších špecifikácií modelov vretien.BT, BBT, oba japonské normy, sú teraz tiež bežne používaným štandardom.SK (DIN6987) Nemecká norma.
Tradičné držiaky nástrojov, existujú typ ER, výkonný typ, typ s bočným upevnením, typ s rovinným frézovaním, skľučovadlo, kužeľová stopka Morse
Moderné majú hydraulickú stopku, tepelnú rozťažnú stopku, typ PG (lis za studena).

Morseov reduktor

BT, SK, je jednoduchý, populárny štandard pre spoje vretena, hlavne BT30, BT40, BT50, SK30.atď. Plesňový priemysel a vysokorýchlostný gravírovací stroj, ktorý sa používa viac, typ HSK patrí, neskôr sa musí narodiť vysokorýchlostný.
HSK typ sexu patrí k neskorej vysokej rýchlosti, ktorú je potrebné narodiť.Typ HSK-E, typ F, môže byť v prípade 30 000-40 000 otáčok, bežné spracovanie, pre vysoko presný obrobok, poskytuje záruku.V súčasnosti je lepší japonský štandard, držiak nástrojov BIG, lepší je európsky systém REGO-FIX AG.

 

https://www.mskcnctools.com/cnc-lathe-mach…educing-sleeve-product/ ‎


Čas odoslania: 16. marca 2023

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju