Tap er et verktøy for å behandle interne tråder

Tap er et verktøy for å behandle interne tråder.I henhold til formen kan den deles inn i spiralkraner og rettkantkraner.I henhold til bruksmiljøet kan den deles inn i håndkraner og maskinkraner.I henhold til spesifikasjonene kan den deles inn i metriske, amerikanske og britiske kraner.

Det kan deles inn i importerte kraner og innenlandskraner.Kranen er det viktigste verktøyet for produksjonsoperatører for å behandle gjenger.Kranen er et verktøy for å behandle ulike mellomstore og små innvendige gjenger.Den har en enkel struktur og er enkel å bruke.Den kan betjenes manuelt eller på en maskin.Det er mye brukt i produksjonen.

Arbeidsdelen av kranen er sammensatt av en skjæredel og en kalibreringsdel.Tannprofilen til skjæredelen er ufullstendig.Sistnevnte tann er høyere enn forrige tann.Når kranen beveger seg i en spiralbevegelse, kutter hver tann et lag med metall.Hovedsponskjæringsarbeidet til kranen utføres av skjæredelen.

Tannprofilen til kalibreringsdelen er komplett, den brukes hovedsakelig til å kalibrere og polere gjengeprofilen, og spiller en veiledende rolle.Håndtaket brukes til å overføre dreiemoment, og strukturen avhenger av kranens formål og størrelse.

Vårt firma kan tilby en rekke kraner;koboltbelagte rett fløytekraner, komposittkraner, rørgjengekraner, koboltholdige titanbelagte spiralkraner, spiralkraner, amerikansk spisser, mikrodiameter rett fløytekraner, rett sløyfekraner, etc. Produkter ser frem til ditt besøk.

trykk (1)
trykk (4)
trykk (7)
trykk (2)
trykk (5)
trykk (8)
trykk (6)
trykk (9)
trykk (3)

Innleggstid: 24. november 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss